ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡା ୨୦୨୨ ରେ ମହିଳା ଜାଭେଲିନ୍ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ଅନ୍ନୁ ରାଣୀ ଜିତିଥିବା ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ପାଇଁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଉତ୍ସବ ପାଳନ କରିଛନ୍ତି
03 OCT 2023 10:05PM by PIB Bhubaneswar
ହାଙ୍ଗଜୋରେ ଚାଲିଥିବା ଏସୀୟ କ୍ରୀଡା ୨୦୨୨ ରେ ମହିଳା ଜାଭେଲିନ୍ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅନ୍ନୁ ରାଣୀଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ X ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି :
“ଆଥଲେଟିକ୍ସରେ ଆଉ ଏକ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ !
ଏସିଆନ୍ କ୍ରୀଡାରେ ମହିଳା ଜାଭେଲିନ୍ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ପ୍ରଦର୍ଶନ ପାଇଁ ଅନ୍ନୁ ରାଣୀଙ୍କ ନିମନ୍ତେ ଅତ୍ୟଧିକ ଗର୍ବିତ ।
ଏହି ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଭାରତକୁ ଗର୍ବିତ କରିଛି । ସେ ଉଚ୍ଚ ଆଶା ରଖି ଆମ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ପ୍ରେରଣା ଦିଅନ୍ତୁ ! ”

Prime Minister's Office
PM celebrates Gold Medal by Annu Rani in Women's Javelin event at Asian Games 2022
03 OCT 2023 10:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Annu Rani on winning the Gold medal in Women's Javelin event at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“Another Gold in Athletics!
Extremely proud of Annu Rani for her outstanding performance in the Women's Javelin event at the Asian Games.
This Gold Medal has made India proud. May she keep aiming high and inspiring us all!”