Prime Minister's Office
PM cheers victory of Sunil Kumar for winning Bronze Medal in Men's Greco-Roman 87 kg Wrestling
04 OCT 2023 7:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi praised victory of Sunil Kumar for winning Bronze Medal in Men's Greco-Roman 87 kg Wrestling at Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“Heartfelt congratulations to Sunil Kumar on the Bronze Medal Win in Men's Greco-Roman 87 kg Wrestling! This is a remarkable accomplishment. My best wishes for his endeavours ahead.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সুনিল কুমারবু নুপাগী গ্রেকো-রোমান কিলো ৮৭ কী রেস্তলিংদা শেঞ্জেংগী তকমান লৌরকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
04 OCT 2023 7:20PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সুনিল কুমারবু এসিয়ন গেম্সকী নুপাগী গ্রেকো-রোমান কিলো ৮৭ কী রেস্তলিংদা শেঞ্জেংগী তকমান লৌরকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
সুনিল কুমারবু নুপাগী গ্রেকো-রোমান কিলো ৮৭ কী রেস্তলিংদা শেঞ্জেংগী তকমান লৌরকপগীদমক থমোই য়ৌনা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি! মসি য়াম্না চাউবা মায় পাকপা অমনি। তুংগী লম্বীদসু মায় পাকপা ওইরসনু হায়না ঐহাক্কী ইফমদগী থৌনিজরি।"