Prime Minister's Office
PM congratulates athelete Praveen Chithra on winning bronze in Men's Triple Jump at Asian Games
03 OCT 2023 10:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated athlete Praveen Chithra on winning a bronze medal in Men's Triple Jump event at the Asian Games.
He posted on X:
"Another remarkable achievement in Athletics!
Huge congratulations to @PraveenChithra1 on winning the Bronze Medal in Men’s Triple Jump event.
This outstanding performance today has brought glory to our nation."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡାରେ ପୁରୁଷ ଟ୍ରିପଲ ଜମ୍ପରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କ୍ରୀଡାବିତ ପ୍ରବୀଣ ଚିତ୍ରାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି
03 OCT 2023 10:02PM by PIB Bhubaneswar
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡାରେ ପୁରୁଷ ଟ୍ରିପଲ ଜମ୍ପ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି କ୍ରୀଡାବିତ ପ୍ରବୀଣ ଚିତ୍ରାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ସେ X ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
ଆଥଲେଟିକ୍ସରେ ଆଉ ଏକ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ସଫଳତା !
ପୁରୁଷ ଟ୍ରିପଲ୍ ଜମ୍ପ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ @PraveenChithra1 ଙ୍କୁ ଅଶେଷ ଅଶେଷ ଅଭିନନ୍ଦନ ।
ଆଜି ଏହି ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ପ୍ରଦର୍ଶନ ଆମ ଦେଶ ପାଇଁ ଗୌରବ ଆଣିଛି ।