প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান গেমছত মহিলাৰ ১০ মিটাৰ এয়াৰ পিষ্টল শাখাত পলকে লাভ কৰা সোণৰ পদকৰ বাবে আনন্দিত প্ৰধানমন্ত্ৰী
29 SEP 2023 2:16PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে হাংঝৌত অনুষ্ঠিত ‘এছিয়ান গেমছ ২০২২’ত মহিলাৰ ‘১০ মিটাৰ এয়াৰ পিষ্টল প্ৰতিযোগিতা’ত স্বৰ্ণ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে পলকক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে:
"শ্বুটিঙত ভাৰতৰ বাবে আন এটা বিশেষ মুহূৰ্ত!
পলকক তেওঁৰ ব্যতিক্ৰমী প্ৰদৰ্শন আৰু মহিলাৰ ‘১০ মিটাৰ এয়াৰ পিষ্টল প্ৰতিযোগিতা’ত স্বৰ্ণ পদক জয়ৰ বাবে অভিনন্দন জনাইছোঁ। তেওঁৰ নিখুঁততা আৰু মনোযোগে আমাৰ দেশলৈ অপৰিসীম গৌৰৱ কঢ়িয়াই আনিছে। মই তেওঁক আগন্তুক প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভকামনা জনাইছোঁ।"

Prime Minister's Office
PM celebrates Gold medal by Palak in 10m Air Pistol Women’s event at Asian Games 2022
29 SEP 2023 2:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Palak on winning Gold medal in 10m Air Pistol Women event at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“Another special moment for India in shooting!
Congrats to Palak for her exceptional performance and winning the Gold in the 10m Air Pistol Women event. Her precision and focus have brought immense pride to our nation. I wish her the very best for her endeavours ahead.”