Prime Minister's Office
PM celebrates Gold medal by Palak in 10m Air Pistol Women’s event at Asian Games 2022
29 SEP 2023 2:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Palak on winning Gold medal in 10m Air Pistol Women event at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“Another special moment for India in shooting!
Congrats to Palak for her exceptional performance and winning the Gold in the 10m Air Pistol Women event. Her precision and focus have brought immense pride to our nation. I wish her the very best for her endeavours ahead.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না পালক্না এসিয়ন গেম্স 2022দা নুপীগী 10m এয়র পিস্তোল ইভেন্ততা গোল্দ মেদল লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
29 SEP 2023 2:16PM by PIB Imphal
হাংঝৌদা পাংথোক্লিবা এসিয়ন গেম্স 2022দা নুপীগী 10m এয়র পিস্তোল ইভেন্ততা গোল্দ মেদল লৌরকপদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পালকপু থাগৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখিঃ
“শুতিং মশান্নদা ভারতকী অতোপ্পা অখন্নবা পুঙফম অমা!
নুপীগী 10m এয়র পিস্তোল ইভেন্ততা পালক্না উৎখিবা মশক থোক্লবা পরফোর্মেন্স অমসুং গোল্দ মেদল ফংখিবা অসিদা থাগৎপা ফোংদোকচরি। মহাক্কী খুৎ চুম্বা অমসুং মিৎয়েং চেৎপনা ঐখোয়গী লৈবাক্কী মিংচৎ অমুক্কা হেন্না ফজহল্লে। মহাক্কী তুংগী থৌরম খুদিংদা মায় পাকপা ওইসনু”।