ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
୨୫ ମିଟର ପିସ୍ତଲ ମହିଳା ସୁଟିଂରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ବିଜୟିନୀ ଇଶା ସିଂଙ୍କ ପାଇଁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଖୁସି
27 SEP 2023 8:46PM by PIB Bhubaneswar
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ାରେ ୨୫ ମିଟର ପିସ୍ତଲ ମହିଳା ସୁଟିଂରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ବିଜୟିନୀ ଇଶା ସିଂଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଏକ୍ସ ପୋଷ୍ଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି:
‘ଇଶା ସିଂଙ୍କ ଚମତ୍କାର ରୌପ୍ୟ ହାସଲ!
୨୫ ମିଟର ପିସ୍ତଲ ମହିଳା ସୁଟିଂରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ଇଶା ସିଂଙ୍କ ପାଇଁ ଗର୍ବିତ । ତାଙ୍କ ଅତୁଳନୀୟ ପ୍ରତିଭା, କଠିନ ପରିଶ୍ରମ ଏବଂ ନିଷ୍ଠା ଆମ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଗୌରବାନ୍ୱିତ କରିଛି । ତାଙ୍କ ଭବିଷ୍ୟତର ଉଦ୍ୟମ ପାଇଁ ଶୁଭକାମନା ।’

Prime Minister's Office
PM cheers Esha Singh winning the Silver Medal in the 25m Pistol Women's Shooting event
27 SEP 2023 8:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised Esha Singh on winning the Silver Medal in the 25m Pistol Women's Shooting event at Asian Games.
In a X post, the Prime Minister said;
“A spectacular Silver by @singhesha10!
Proud of Esha Singh for winning the Silver Medal in the 25m Pistol Women's Shooting event. Her incredible talent, hard work and dedication have made us proud.
Best wishes for her future endeavours.”