Prime Minister's Office
PM cheers Esha Singh winning the Silver Medal in the 25m Pistol Women's Shooting event
27 SEP 2023 8:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised Esha Singh on winning the Silver Medal in the 25m Pistol Women's Shooting event at Asian Games.
In a X post, the Prime Minister said;
“A spectacular Silver by @singhesha10!
Proud of Esha Singh for winning the Silver Medal in the 25m Pistol Women's Shooting event. Her incredible talent, hard work and dedication have made us proud.
Best wishes for her future endeavours.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২৫ মিটাৰ পিষ্টল মহিলাৰ শ্বুটিং ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰা ইশা সিঙক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
27 SEP 2023 8:46PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এছিয়ান গেমছত ২৫ মিটাৰ পিষ্টল মহিলাৰ শ্বুটিং শাখাত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰা ইশা সিঙক প্ৰশংসা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক টুইটযোগে কয়;
@singhesha10 ৰ দ্বাৰা এক আকৰ্ষণীয় ৰূপ!
২৫ মিটাৰ পিষ্টল মহিলাৰ শ্বুটিং ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰা ইশা সিঙৰ বাবে গৌৰৱান্বিত। তেওঁৰ অসাধাৰণ প্ৰতিভা, কঠোৰ পৰিশ্ৰম আৰু নিষ্ঠাই আমাক গৌৰৱান্বিত কৰিছে।
তেওঁৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভকামনা জনাইছো।