প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইশা সিংহবু ২৫ মিতর মিস্তোল নুপীগী শুতিং ইভেন্ততা লুপাকী তক্মান লৌরকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
27 SEP 2023 8:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইশা সিংহবু এসিয়ন গেম্সতা ২৫ মিতর মিস্তোল নুপীগী শুতিং ইভেন্ততা লুপাকী তক্মান লৌরকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
@singhesha10 গী পুক্নিং হুনিংঙাই ওইরবা লুপাগী তক্মান অমা!
এসিয়ন গেম্সতা ২৫ মিতর মিস্তোল নুপীগী শুতিং ইভেন্ততা লুপাকী তক্মান লৌরকপগীদমক ইশা সিংহগীদমক চাউথোকপা পোকচৈ। মহাক্কী হৈথোই শিংথোইবা, হোৎনবা কনবা অমসুং কত্থোকপনা ঐখোয় পুম্নমকপু চাউথোকপা পোকহল্লি।
তুংগী লম্বীদসু মায় পাকপা ওইরসনু।"

Prime Minister's Office
PM cheers Esha Singh winning the Silver Medal in the 25m Pistol Women's Shooting event
27 SEP 2023 8:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised Esha Singh on winning the Silver Medal in the 25m Pistol Women's Shooting event at Asian Games.
In a X post, the Prime Minister said;
“A spectacular Silver by @singhesha10!
Proud of Esha Singh for winning the Silver Medal in the 25m Pistol Women's Shooting event. Her incredible talent, hard work and dedication have made us proud.
Best wishes for her future endeavours.”