Prime Minister's Office
PM celebrates Silver medal by Esha Singh in 10m Air Pistol Women’s event at Asian Games 2022
29 SEP 2023 2:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Esha Singh on winning a Silver medal in the 10m Air Pistol Women’s event at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“Proud of Esha Singh for winning a Silver Medal in the 10m Air Pistol Women’s event! Her success at the Asian Games is due to her commitment, focused training and unwavering determination.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ইশা সিংহনা এসিয়ন গেম্স 2022গী নুপীগী 10m এয়র পিস্তোল ইভেন্ততা সিলভর মেদল লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
29 SEP 2023 2:14PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হৌজিক হাংঝৌদা পাংথোক্লিবা এসিয়ন গেম্স 2022গী নুপীগী 10m এয়র পিস্তোল ইভেন্ততা সিলভর মেদল লৌরকখিবগীদমক্তা ইশা সিংহবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না হায়খিঃ
“নুপীগী 10m এয়র পিস্তোল ইভেন্ততা সিলভর মেদল লৌরকখিবগীদমক্তা ইশা সিংহগীদমক্তা চাউথোকচরি। এসিয়ন গেম্সতা ফংলিবা মহাক্কী মায় পাকপা অসিদি মহাক্কী হোৎনবা কনবা, ত্রেনিংদা মিৎয়েং চঙবা অমসুং নিংহন্নবা লৈতবা ৱাখল্লোন অসিনা ফংহনবনি”।