Prime Minister's Office
PM celebrates Gold medal by Men’s Team in 50m Rifle 3P at Asian Games 2022
29 SEP 2023 10:09AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Swapnil Kusale, Aishwary Pratap Singh Tomar and Akhil Sheoran for creating a world record and winning the Gold medal in the Men's 50m Rifle 3Ps team event at the Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“A stupendous win, prestigious Gold and a world record! Congratulations to Swapnil Kusale, Aishwary Pratap Singh Tomar and Akhil Sheoran for emerging victorious in the Men's 50m Rifle 3Ps team event at the Asian Games. They have shown exceptional determination and teamwork.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ন গেম্স 2022গী 50m রাইফল 3Pদা নুপাগী তীম্না গোল্দ মেদল লৌরকপদা পি.এম.না নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
29 SEP 2023 10:09AM by PIB Imphal
হাংঝৌদা হৌজিক পাংথোক্লিবা এসিয়ন গেম্স 2022দা নুপাগী 50m রাইফল 3Pগী তীম ইভেন্ততা মালেমগী রেকোর্দ থমদুনা গোল্দ মেদল লৌরকখিবগীদমক্তা স্বাপ্নিল কুসালে, আইশ্বরী প্রতাপ সিংহ তোমার অমসুং অখিল শিওরানবু প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখি:
“মশক থোকপা মায় পাকপা অমা, ইকায়খুম্ননীংঙাই ওইরবা গোল্দ অমসুং মালেমগী রেকোর্দ অমা! এসিয়ন গেম্সকী নুপাগী 50m রাইফল 3Pগী তীম ইভেন্ততা মায় পাকপা ওইনা থোক্লকখিবগীদমক্তা স্বাপ্নিল কুসালে, আইশ্বরী প্রতাপ সিংহ তোমার অমসুং অখিল শিওরানবু থাগৎচরি। মখোয়না ৱাখল চেৎপা অমসুং তীমৱর্ক্কী নীংথিরবা মতৌ অমা উৎখি”।