প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মহিলাৰ ‘ছান্দা ৬০ কিলোগ্ৰাম শাখা’ৰ ‘ৱুচু’ত ৰূপৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে ৰোশিবিনা দেৱী নাওৰেমক প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
28 SEP 2023 11:03AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এছিয়ান গেমছত মহিলাৰ ‘ছান্দা ৬০ কিলোগ্ৰাম শাখা’ৰ ‘ৱুচু’ত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে ৰোশিবিনা দেৱী নাওৰেমক প্ৰশংসা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত কৰা ‘পোষ্ট’ত কয়;
"আমাৰ সমৰ্পিত আৰু প্ৰতিভাশালী ৰোশিবিনা দেৱী নাওৰেমে মহিলাৰ ‘ছান্দা ৬০ কিলোগ্ৰাম শাখা’ৰ ‘ৱুচু’ত ৰূপৰ পদক লাভ কৰিছে। তেওঁ অসাধাৰণ প্ৰতিভা আৰু উৎকৃষ্টতাৰ নিৰন্তৰতা প্ৰদৰ্শন কৰিছে। তেওঁৰ অনুশাসন আৰু সংকল্পও প্ৰশংসনীয়। তেওঁক অভিনন্দন জনাইছোঁ।"

Prime Minister's Office
Prime Minister cheers Roshibina Devi Naorem on winning Silver Medal in Wushu, Women’s Sanda 60 kg category
28 SEP 2023 11:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised Roshibina Devi Naorem on winning Silver Medal in Wushu, Women’s Sanda 60 kg category at Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“Our dedicated and talented Roshibina Devi Naorem has won a Silver Medal in Wushu, Women’s Sanda 60 kg. She has showcased extraordinary talent and relentless pursuit of excellence. Her discipline and determination are also admirable. Congratulations to her.”