ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମହିଳା ସାଣ୍ଡା ୬୦ କେଜି ବର୍ଗର ୱୁଶୁରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିôବା ରୋଶିବିନା ଦେବୀ ନାଓରେମଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଂଶସା
28 SEP 2023 11:03AM by PIB Bhubaneswar
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ାରେ ମହିଳା ସାଣ୍ଡା ୬୦ କେଜି ବର୍ଗର ୱୁଶୁରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିôବା ରୋଶିବିନା ଦେବୀ ନାଓରେମଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଆମର ନିଷ୍ଠାବାନ୍ ତଥା ପ୍ରତିଭାଶାଳୀ ରୋଶିବିନା ଦେବୀ ନାଓରେମ ମହିଳା ସାଣ୍ଡା ୬୦ କେଜି ବର୍ଗର ୱୁଶୁରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଛନ୍ତି । ସେ ଅସାଧାରଣ ପ୍ରତିଭା ଏବଂ ଉତ୍କର୍ଷ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିଛନ୍ତି । ତାଙ୍କ ନିଷ୍ଠା ଏବଂ ସଂକଳ୍ପ ପ୍ରଶଂସନୀୟ । ତାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ।’

Prime Minister's Office
Prime Minister cheers Roshibina Devi Naorem on winning Silver Medal in Wushu, Women’s Sanda 60 kg category
28 SEP 2023 11:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised Roshibina Devi Naorem on winning Silver Medal in Wushu, Women’s Sanda 60 kg category at Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“Our dedicated and talented Roshibina Devi Naorem has won a Silver Medal in Wushu, Women’s Sanda 60 kg. She has showcased extraordinary talent and relentless pursuit of excellence. Her discipline and determination are also admirable. Congratulations to her.”