প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রোশিবিনা দেবী নাওরেমবু ৱুশুদা নুপীগী সান্দা কিলো ৬০গী কাংলুপতা লুপাগী তক্মান ফংলকপগীদমক পুক্নিং থৌগৎখ্রে
28 SEP 2023 11:03AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রোশিবিনা দেবী নাওরেমবু এসিয়ন গেম্সতা ৱুশুগী নুপীগী সান্দা কিলো ৬০গী কাংলুপতা লুপাগী তক্মান ফংলকপগীদমক অৱাংবা থাক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখি;
"ঐখোয়গী কত্থোক্লবা অমসুং হৈ শিংলবা রোশিবিনা দেবী নাওরেম্না ৱুসুগী নুপীগী সান্দা কিলো ৬০গী কাংলুপতা লুপাগী তক্মান অমা ফংখ্রে। মহাক্না য়াম্না হৈথোই শিংথোইবা অমসুং হনবা লৈতবা মতৌ উৎখি। মহাক্কী চীং লেম্বা অমসুং অচেৎপা ৱাখল্লোন অসি ফিদম্নিংঙাই ওই। মহাক্কীদমক হরাও নুংঙাইবা ফোংদোকচরি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister cheers Roshibina Devi Naorem on winning Silver Medal in Wushu, Women’s Sanda 60 kg category
28 SEP 2023 11:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised Roshibina Devi Naorem on winning Silver Medal in Wushu, Women’s Sanda 60 kg category at Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“Our dedicated and talented Roshibina Devi Naorem has won a Silver Medal in Wushu, Women’s Sanda 60 kg. She has showcased extraordinary talent and relentless pursuit of excellence. Her discipline and determination are also admirable. Congratulations to her.”