Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates 10m Air Pistol Men's team for winning Gold in Shooting
28 SEP 2023 11:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated 10m Air Pistol Men's team for winning Gold in Shooting at Asian Games. Shri Modi said that shooters, Sarabjot Singh, Arjun Singh Cheema and Shiva Narwal have made the entire nation proud with their precision and skill.
In a X post, the Prime Minister said;
“Another Gold in Shooting by our remarkable 10m Air Pistol Men's team at the Asian Games! Sarabjot Singh, Arjun Singh Cheema and Shiva Narwal have made the entire nation proud with their precision and skill. I congratulate them and wish them the very best for their future endeavours.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সুতিংগী নুপাগী তিমগী মিতর ১০গী এয়র পিস্তোলদা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
28 SEP 2023 11:05AM by PIB Imphal
এসিয়ান গেমসতা সুতিংগী নুপাগী তিমগী মিতর ১০গী এয়র পিস্তোলদা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি সুত্তরশিং, সরবজোত সিংহ, অর্জুন সিংহ চেমা অমসুং সিব নরৱালনা মখোয়গী হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং খুৎ চুম্বনা লৈবাক অসি চাউথোকবা পোকহল্লে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়ান গেমসতা মিতর ১০গী এয়র পিস্তোলগী ঐখোয়গী শিংথানিঙাই ওইরবা তিম্না অতোপ্পা সনাগী মেদল অমা ফংলে। সুত্তরশিং, সরবজোত সিংহ, অর্জুন সিংহ চেমা অমসুং সিব নরৱালনা মখোয়গী হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং খুৎ চুম্বনা লৈবাক অসি চাউথোকবা পোকহল্লে। ঐনা মখোয় থাগৎপা ফোঙদোকচরি অমসুং মখোয়গী তুংগী থবক-থৌরমশিংগী মখোয়গী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।