Prime Minister's Office
Prime Minister praises Men's Shooting Team on winning the Bronze Medal
27 SEP 2023 10:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised Men's Shooting Team of Gurjoat Singh Khangura, Anantjeet Singh Naruka, Angad Vir Singh Bajwa on winning the Bronze Medal at Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“Congratulations to our Skeet Men's Shooting Team of Gurjoat Singh Khangura, Anantjeet Singh Naruka, Angad Vir Singh Bajwa on winning the Bronze Medal in the Asian Games. This feat reinforces the spirit of excellence among our athletes.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নুপা শুতিং তেম্বু শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে
27 SEP 2023 10:39PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুর্জোত সিংহ খঙ্গুরা, অনন্তজীত সিংহ নারুকা, অঙ্গদ ভির সিংহ বাজ্বাগী নুপাগী শুতিং তীমনা এসিয়ন গেম্সতা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখি;
"ঐখোয়গী গুর্জোত সিংহ খঙ্গুরা, অনন্তজীত সিংহ নারুকা, অঙ্গদ ভির সিংহ বাজ্বাগী নুপাগী স্কীত শুতিং তীমনা এসিয়ন গেম্সতা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকচরি। অসিগুম্বা মায় পাকপা অসিনা ঐখোয়গী শান্নরোইশিংগী মফমদা মীথোই মীহেনবগী ইনোৎ অমা হাপ্পা ঙম্লি।"