ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏସିଆନ ଗେମ୍ସରେ କାଂସ୍ୟ ଜିତିଥିବା ୧୦ମିଟର ଏୟାର ପିସ୍ତଲ ପୁରୁଷ ଟିମକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି
25 SEP 2023 2:47PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଭାରତୀୟ ୧୦ ମିଟର ଏୟାର ପିସ୍ତଲ ପୁରୁଷ ଟିମ ଦ୍ୱାରା ସଠିକ ଲକ୍ଷ୍ୟ ଲଗାଇବା ଏବଂ ଟିମ ଭାବନାର ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ଯାହା କି ଏସିଆନ ଗେମ୍ସ ୨୦୨୨ରେ କାଂସ୍ୟ ପଦକ ବିଜୟୀ ହୋଇଛି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଦୃଢ଼ ସଂକଳ୍ପ ଏବଂ କଠୋର ପରିଶ୍ରମ ଦ୍ୱାରା ପଦକ ଜିତିବା ପାଇଁ ଅନୀଶ ଭାନୱାଲା, ବିଜୟବୀର ସିଦ୍ଧୁ ଏବଂ ଆଦର୍ଶ ସିଂହଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।

Prime Minister's Office
PM congratulates 10m Air Pistol Men's Team for winning Bronze at Asian Games
25 SEP 2023 2:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the precision and teamwork that won Indian 10m Air Pistol Men's Team a Bronze medal at Asian Games 2022.
PM Modi praised the tenacity and determination of Anish Bhanwala, Vijayveer Sidhu and Adarsh Singh for securing a podium finish.