ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ାରେ ରୋଇଂ ମେନ୍ସ କ୍ୱାଡ୍ରପଲ ସ୍କଲ୍ସରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ଜିତିଥିବା ଭାରତୀୟ ଦଳ ପାଇଁ ଖୁସି ମନାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
25 SEP 2023 2:51PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ା ୨୦୨୨ରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିôବା ସନାତନ ସିଂ, ପରମିନ୍ଦର ସିଂ, ସୁଖମୀତ ଏବଂ ଜକାର ଖାନଙ୍କ ରୋଇଂ ପୁରୁଷ କ୍ୱାଡ୍ରପଲ ସ୍କଲ୍ସ ଟିମକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି । ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ାର ଏହି ସଂସ୍କରଣରେ ରୋଇଂରେ ଭାରତ ପାଇଁ ଏହା ୫ମ ପଦକ ।
ସେମାନଙ୍କ ଶକ୍ତି ଏବଂ ନିଷ୍ଠାର ପ୍ରଶଂସା କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ, ସେମାନଙ୍କ ସଫଳତା ଦେଶକୁ ଗର୍ବିତ କରିଛି ।

Prime Minister's Office
PM Celebrates Team India for winning Bronze in Rowing Men's Quadruple Sculls at Asian Games
25 SEP 2023 2:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has congratulated Rowing Men's Quadruple Sculls team of Satnam Singh, Parminder Singh, Sukhmeet, and Jakar Khan for clinching the bronze medal at Asian Games 2022. This is 5th medal for India in rowing in this edition of Asian Games.
Hailing their strength and determination, the Prime Minister said that their success has made the nation proud.