Prime Minister's Office
PM Celebrates Team India for winning Bronze in Rowing Men's Quadruple Sculls at Asian Games
25 SEP 2023 2:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has congratulated Rowing Men's Quadruple Sculls team of Satnam Singh, Parminder Singh, Sukhmeet, and Jakar Khan for clinching the bronze medal at Asian Games 2022. This is 5th medal for India in rowing in this edition of Asian Games.
Hailing their strength and determination, the Prime Minister said that their success has made the nation proud.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা তীম ইন্দিয়াবু এসিয়ন গেম্সকী রোৱিংগী নুপাগী ক্বাদ্রপল স্কলসতা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে
25 SEP 2023 2:51PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রোৱিংগী নুপাগী ক্বাদ্রপল স্কলস তীমদা শরুক য়ারিবা সতনম সিংহ, পর্মিন্দর সিংহ, সুখমিত, অমসুং জকর খানবু এসিয়ন গেম্স ২০২২দা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌখিবগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
মসিনা এসিয়ন গেম্সকী রোৱিং কাংলুপতা ফংখিবা ৫শুবা তক্মান্নি। মখোয়গী মথৌনা অমসুং অচেৎপা ফিরেপ্পু শীংথারদুনা প্রধান মন্ত্রীনা মখোয়গী মায় পাকপনা জাতি অসিবু চাউথোকপা পোকহল্লে হায়খি।