প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না তীম G20গা সেপ্তেম্বর 22দা ৱারী শাগনি
ৱারী শাবগী থৌরম অসিদা G20 সম্মিৎ মাইপাকপা ঙমনবা থবক তৌখিবা মীওই 3000 রোমনা শরুক য়াগনি
ৱারী শাবগী থৌরম অসিদা গ্রাউন্দ লেবেলদা থবক তৌখিবা ফঙ্কসনরীশিং য়াওগনি; তোঙান-তোঙানবা মন্ত্রালয়শিংদগী মন্ত্রীশিং অমসুং ওফিসিএলশিংসু শরুক য়াগনি
21 SEP 2023 9:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারত মন্দপমদা সেপ্তেম্বর 22গী নুমিদাং পুং 6 তাবা মতমদা তীম G20গা ৱারী শাগনি। প্রধান মন্ত্রীনা থৌরম অসিদা ৱা ঙাংগনি। ৱারী শাবগী থৌরম মতুংদা নুমিদাংগী চাকলেন অমা য়াওগনি।
ৱারী শাবগী থৌরম অসিদা G20 সম্মিৎ মাইপাকপা শরুক তমখিবা মীওই 3000 রোমনা শরুক য়াবা উবা ফংগনি। মসিদা মরু ওইনা সম্মিৎ অসি অপনবা য়াওদনা পাঙথোকপা ঙমহনখিবা গ্রাউন্দ লেবেলদা থবক তৌখিবশিংসু য়াওগনি। হায়রিবা ফঙ্কসনরীশিং অসিদা তোঙান-তোঙানবা মন্ত্রালয়শিংদগী ক্লীনরশিং, দ্রাইবরশিং, ৱেতরশিং অমসুং অতোপ্পা স্তাফশিং য়াওগনি। ৱারী শাবগী থৌরম অসিদা তোঙান-তোঙানবা বিভাগশিংদগী মন্ত্রীশিং অমসুং ওফিসিএলশিংসু শরুক য়াগনি।

Prime Minister's Office
PM to interact with Team G20 on 22nd September
Around 3000 people, who have worked towards ensuring success of the G20 Summit, to participate in the interaction
Interaction to include functionaries who worked at ground level; Ministers and officials from across various Ministries to also participate
21 SEP 2023 9:32PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will interact with Team G20 at Bharat Mandapam at 6 PM on 22nd September. Prime Minister will also address the gathering on the occasion. The interaction will be followed by dinner.
The interaction will see participation of around 3000 people, who have contributed to the success of G20 Summit. It will especially include those who have worked at the ground level to ensure smooth conduct of the Summit. This includes functionaries like cleaners, drivers, waiters and other staff from across various Ministries. The interaction will also be attended by Ministers and officials of various departments.