প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শক্নাইরবী অইবী অমসুং ওরিসাগী চীফ মিনিস্তরগী মচে শ্রীমতি গীতা মহেতা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
17 SEP 2023 9:24AM by PIB Imphal
শক্নাইরবী অইবী অমসুং ওরিসাগী চীফ মিনিস্তরগী মচে শ্রীমতি গীতা মহেতা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সকী পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শক্নাইরবী অইবী শ্রীমতি গীতা মেহতা লৈখিদবদা ঐ অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্কী লৌশিং, ইবা পামজবা অমসুং ফিল্ম পুথোকপগীদমক মীয়াম্না শকখঙনবা মাইথোং য়াম্বী নুপী অমনি। মহাক মহৌশাগী অকোয়বগী ফিবম অমসুং ঈশিং তুংশিনবশু পামখি। অৱাবা তারবা মতম অসিদা @Naveen_Odisha জি অমসুং মহাক্কী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the demise of eminent author and Odisha Chief Minister’s sister, Smt. Gita Mehta
17 SEP 2023 9:24AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of eminent author and Odisha Chief Minister, Naveen Patnaik’s sister, Smt. Gita Mehta.
In a x post, the Prime Minister said;
“I am saddened by the passing away of noted writer Smt. Gita Mehta Ji. She was a multifaceted personality, known for her intellect and passion towards writing as well as film making. She was also passionate about nature and water conservation. My thoughts are with @Naveen_Odisha Ji and the entire family in this hour of grief. Om Shanti.”