Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with the President of Brazil
10 SEP 2023 8:06PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met H.E. Mr. Luiz Inacio Lula da Silva, President of Brazil, on 10 September 2023, on the sidelines of the G20 Summit in New Delhi.
President Lula congratulated Prime Minister on the success of India's G20 Presidency. Prime Minister conveyed his best wishes for Brazil's G20 Presidency next year and assured him of India’s full support.
Discussions took place on ways to strengthen India - Brazil Strategic Partnership, including cooperation in bio-fuels, pharmaceuticals, agro-based industries, space and aviation.
Joint Statement was issued at the conclusion of the meeting.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ব্রাজিলগী রাস্ত্রপতি উনখ্রে
10 SEP 2023 8:06PM by PIB Imphal
সেপ্তেম্বর ১০,২০২৩ দা নিউ দিল্লিদা জি-২০ মীফম নাকলদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ব্রাজিলগী রাস্ত্রপতি লুইজ ইনাসিও লুলা দা সিলভা উনখ্রে।
ভারতনা মাইপাক্না জি-২০গী প্রসিদেন্ত ওইবদা রাস্ত্রপতি লুইজ ইনাসিও লুলা দা সিলভানা প্রধান মন্ত্রী থাগৎপা ফোঙদোকখি। মথং চহিদা ব্রাজিলনা জি-২০গী প্রসিদেন্ত ওইগদৌরিবা অসিদা প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখি অমসুং ভারতনা মপুংফানা শৌগৎকনি হায়বগী থাজবা থমখি।
বাইও-ফুয়েলশিং, ফার্মাসিউতিকেলশিং, লৌউ-শিংউগী উদোগশিং, স্পেস অমসুং এভিএসন্দা মতেং পাংনবা য়াওনা ভারত-ব্রাজিল স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা লম্বীশিং মখোয়না খন্নখি।
মীফমগী অরোইবদা অপুনবা ৱারোল অমা ফোঙদোকখি।