প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জি২০ লুচিংবশিংনা রাজ ঘাত্তা মহাত্মা গান্ধীগী মফমদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে
গান্ধী জীগী মতম নাইদ্রবা ফিদমশিংনা নুংশি-চান্নবা, পুম্নমক শুপ্পা অমদি নুংঙাই য়াইফবা মালেমগী তুংলমচৎ অমগী ঐখোয়গী মংলানবু লমজিংলি: পি.এম.
10 SEP 2023 12:26PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জি২০ মেম্বর লৈবাকশিংগী লুচিংবশিংগা লোয়ননা ঙসি রাজঘাত্তা মহাত্মা গান্ধীগী মফমদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে‍। গান্ধী জীগী মতম নাইদ্রবা ফিদমশিংনা নুংশি-চান্নবা, পুম্নমক শুপ্পা অমদি নুংঙাই য়াইফবা মালেমগী তুংলমচৎ অমগী ঐখোয়গী মংলানবু লমজিংলি হায়না মহাক্না ফোঙদোকখি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখি:
“মশক নাইরবা রাজঘাত্তা, জি২০ ইমুংনা, ইং-তপ্পা, থৌগল, মিনুংশি অমদি অহিংশাগী লমজিং মৈরা ওইরিবা – মহাত্মা গান্ধীগী মফমদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে‍।
খেন্নবা লৈবাকশিংনা পুনশিন্নরকপগা লোয়ননা, গান্ধী জীগী মতম নাইদ্রবা ফিদমশিংনা নুংশি-চান্নবা, পুম্নমক শুপ্পা অমদি নুংঙাই য়াইফবা মালেমগী তুংলমচৎ অমগী ঐখোয়গী মংলানবু লমজিংলি‍।”
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা X তা থাগৎলকখি:
“জি২০ ইমুংনা বাপুগী মফমদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে‍। মালেমগী লুচিংবশিংনা রাজঘাত্তা চত্তুনা মফমদুদা লৈবা মহাত্মা গান্ধীগী মোংফমদা মখোয়না শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে‍।”

Prime Minister's Office
Leaders of G20 nations pay homage to Mahatma Gandhi at Raj Ghat
Gandhi Ji’s timeless ideals guide our collective vision for a harmonious, inclusive and prosperous global future:PM
10 SEP 2023 12:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi along with the leaders of G20 member nations paid homage to Mahatma Gandhi at the iconic Rajghat today. He underlined that Gandhi Ji’s timeless ideals guide the collective vision for a harmonious, inclusive and prosperous global future.
The Prime Minister posted on X:
“At the iconic Rajghat, the G20 family paid homage to Mahatma Gandhi - the beacon of peace, service, compassion and non-violence.
As diverse nations converge, Gandhi Ji’s timeless ideals guide our collective vision for a harmonious, inclusive and prosperous global future.”
The Prime Minister’s Office posted on X:
“The G20 family pays homage to Bapu. World leaders visited Rajghat where they paid tributes at the Samadhi of Mahatma Gandhi.”