প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইন্দিয়া-মিদল ইস্ত-য়ুরোপ ইকোনোমিক কোরিদোর অসি মতেং পীনবা, ইন্নোবেসন অমসুং পুন্না চাউখৎমিন্নবগী মৈরা অমা ওইরগনি: প্রধান মন্ত্রী
09 SEP 2023 7:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইন্দিয়া-মিদল ইস্ত-য়ুরোপ ইকোনোমিক কোরিদোর থাগৎখ্রে। মহাক্না হায়খি অপাম্বশিং অমসুং মঙলানশিংগী খোঙচৎ অমদা কোরিদোর অসি মতেং পীনবা, ইন্নোবেসন অমসুং পুন্না চাউখৎমিন্নবগী মৈরা অমা ওইরগনি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অপাম্বশিং অমসুং মঙলানশিংগী খোঙচৎ অমা হৌরদুনা কোরিদোর অসি মতেং পীনবা, ইন্নোবেসন অমসুং পুন্না চাউখৎমিন্নবগী মৈরা অমা ওইরগনি। পুৱারিগী লমায় হাংদোকপা ওইনা, মসিগী কোরিদোর অসি মহাদেশশিং শীনবা থুংনা মীওইবগী থবক অমসুং অপুনবগী খুদম অমা ওইরগনি”।

Prime Minister's Office
India-Middle East-Europe Economic Corridor promises to be a beacon of cooperation, innovation, and shared progress: PM
09 SEP 2023 7:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed the India-Middle East-Europe Economic Corridor. He said that it promises to be a beacon of cooperation, innovation, and shared progress charting a journey of shared aspirations and dreams.
The Prime Minister posted on X:
“Charting a journey of shared aspirations and dreams, the India-Middle East-Europe Economic Corridor promises to be a beacon of cooperation, innovation, and shared progress. As history unfolds, may this corridor be a testament to human endeavour and unity across continents.”