Prime Minister's Office
World Bank's G20 document praises India's financial inclusion via digital public infrastructure
08 SEP 2023 12:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared finding of World Bank that the bank included in it's G20 document that India has achieved financial inclusion targets in just 6 years which would otherwise have taken at least 47 long years.
The Prime Minister posted on X
"India's leap in financial inclusion, powered by Digital Public Infrastructure!
A G20 document prepared by the @WorldBank shared a very interest point on India's growth. India has achieved financial inclusion targets in just 6 years which would otherwise have taken at least 47 long years.
Compliments to our robust digital payment infrastructure and the spirit of our people. It is equally a testament to rapid progress and innovation.
https://www.news18.com/india/if-not-for-digital-payment-infra-in-6-yrs-india-would-have-taken-47-yrs-to-achieve-growth-world-bank-8568140.html"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দিজিতেল পব্লিক ইনফ্রাস্ত্রকচরগী খুৎথাংদা ভারতকী শেন-থুমগী থবকশিংনা মীওই খুদিংমক কোনশিনবা ৱার্ল্দ বেঙ্কগী জি-২০ দোকুমেন্তনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
08 SEP 2023 12:31PM by PIB Imphal
য়ামদ্রবদা চহি ৪৭ চঙগদবা শেন-থুমগী থবকশিংনা মীওই খুদিংমক কোনশিন্নবা পান্দমশিং ভারতনা শুপ্নগী চহি ৬ তা ফংবা ঙমখিবা অদু ৱার্ল্দ বেঙ্কগী জি-২০ দোকুমেন্তনা ফোঙদোকখিবা অদু ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
দিজিতেল পব্লিক ইনফ্রাস্ত্রকচরনা থৌনা পীদুনা শেন-থুমগী থবকশিংনা মীওই খুদিংমক কোনশিনবদা ভারত খুমাঙ চাউশিল্লে।
@WorldBank না পুথোকপা জি-২০ দোকুমেন্ত অমনা ভারতকী চাউখৎপগী নুংঙাইরবা ৱাফম অমা সিয়ার তৌরে। য়ামদ্রবদা চহি ৪৭ চঙগদবা শেন-থুমগী থবকশিংনা মীওই খুদিংমক কোনশিন্নবা পান্দমশিং ভারতনা শুপ্নগী চহি ৬ তা ফংবা ঙম্লে।
ঐখোয়গী অফবা দিজিতেল পেমেন্ত ইনফ্রাস্ত্রকচর অমসুং ঐখোয়গী মীয়ামগী থৌনা থাগৎলি। মসি য়াংনা চাউখৎপা অমসুং অনৌবা থবক পাংথোকপগী খুদম অমনি।
https://www.news18.com/india/if-not-for-digital-payment-infra-in-6-yrs-india-would-have-taken-47-yrs-to-achieve-growth-world-bank-8568140.html"