প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আন এক মাইলৰ খুঁটি অৰ্জন কৰাৰ বাবে বিজ্ঞানী আৰু অভিযন্তাসকলক অভিনন্দন জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
31 AUG 2023 9:45PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিজ্ঞানী আৰু অভিযন্তাসকলক আন এক মাইলৰ খুঁটি অৰ্জন কৰাৰ বাবে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে। গুজৰাটৰ প্ৰথম সৰ্ববৃহৎ থলুৱা ৭০০ এমডব্লিউই কাক্ৰাপাৰ পাৰমাণৱিক শক্তি প্ৰকল্প ইউনিট-৩য়ে সম্পূৰ্ণ ক্ষমতাৰে কাম আৰম্ভ কৰে।
এক্স পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"ভাৰতে আন এটা মাইলৰ খুঁটি অৰ্জন কৰিছে।
গুজৰাটৰ প্ৰথম সৰ্ববৃহৎ থলুৱা 700 মেগাৱাট ইলেক্ট্ৰিক কাক্ৰাপাৰ পাৰমাণৱিক শক্তি প্ৰকল্পৰ তৃতীয় ইউনিট-এ পূৰ্ণোদ্যমে কাম আৰম্ভ কৰিছে।
আমাৰ বিজ্ঞানী আৰু অভিযন্তাসকলক অভিনন্দন।"

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates scientists and engineers for achieving another milestone
31 AUG 2023 9:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated scientists and engineers for achieving another milestone. The first largest indigenous 700 MWe Kakrapar Nuclear Power Plant Unit-3 in Gujarat started operations at full capacity.
In a X post, the Prime Minister said;
“India achieves another milestone.
The first largest indigenous 700 MWe Kakrapar Nuclear Power Plant Unit-3 in Gujarat starts operations at full capacity.
Congratulations to our scientists and engineers.”