প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা য়াম্না শিংথানিংঙাই ওইবা অচৌবা মাইপাকপা অমা ফংবা ঙম্বগীদমক্তা সাইন্তিসতশিং অমসুং ইঞ্জিনীয়রশিংবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
31 AUG 2023 9:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াম্না শিংথানিংঙাই ওইবা অচৌবা মাইপাকপা অমা ফংবা ঙম্বগীদমক্তা সাইন্তিসতশিং অমসুং ইঞ্জিনীয়রশিংবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। গুজরাত্তা লমদম অসিগী ওইনা মশাগী ওইবা মশানা শেমজবা খ্বাইদগী অহানবা খ্বাইদগী চাউবা ৭০০ MWe কাক্রাপার ন্যুক্লিয়র পাৱর প্লান্ত য়ুনিৎ-৩ অঙম্বা মতিক্তা মথৌ তৌবা হৌখ্রে।
X পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা শুম্না হায়রকখি;
“ভারতনা অতোপ্পা অচৌবা মাইপাকপা অমমুক ফংলে।
গুজরাত্তা লমদম অসিগী খ্বাইদগী অহানবা খ্বাইদগী চাউবা মশাগী ওইবা মশানা শেমজবা ৭০০ MWe কাক্রাপার ন্যুক্লিয়র পাৱর প্লান্ত য়ুনিৎ-৩ অঙম্বা মতিক্তা মথৌ তৌবা হৌরে।
ঐখোয়গী সাইন্তিস্তশিং অমসুং ইঞ্জিনীয়রশিংদা থাগৎপা ফোংদোক্লি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates scientists and engineers for achieving another milestone
31 AUG 2023 9:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated scientists and engineers for achieving another milestone. The first largest indigenous 700 MWe Kakrapar Nuclear Power Plant Unit-3 in Gujarat started operations at full capacity.
In a X post, the Prime Minister said;
“India achieves another milestone.
The first largest indigenous 700 MWe Kakrapar Nuclear Power Plant Unit-3 in Gujarat starts operations at full capacity.
Congratulations to our scientists and engineers.”