প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী জাকার্তা, ইন্দোনেসিয়াদা চৎকনি(সেপ্তেম্বর ৬-৭,২০২৩)
02 SEP 2023 6:15PM by PIB Imphal
ইন্দোনেসিয়াগী রাস্ত্রপতি জোকো ৱিদোদোনা চেবাউ পীরকপদগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী সেপ্তেম্বর ৬-৭,২০২৩দা ইন্দোনেসিয়াগী জাকার্তাদা চৎকনি।
মহাক্কী খোঙচৎ মনুংদা, হৌজিক অসিয়ানগী চিয়ার ওইরিবা ইন্দোনেসিয়ানা য়ুম্বু ওইদুনা পাংথোক্কদবা ২০শুবা অসিয়ান-ইন্দিয়া সম্মিৎ অমসুং ১৮শুবা ইস্ত এসিয়ান সম্মিৎ প্রধান মন্ত্রীনা শরুক য়াগনি।
২০২২দা ইন্দিয়া-অসিয়ান মরীশিং কমপ্রেহন্সিপ স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপতা ওনখৎপদগী মসিগী মীফম অসি অসিয়ান-ইন্দিয়া সম্মিৎকী অহানবা মীফম্নি। মীফম অসিদা ইন্দিয়া-অসিয়ান মরীশিংগী ফিবম হেন্না য়েংশিনগনি অমসুং মতেং পীনবগী তুংদগী লম্বীশিং য়াৎকনি।
লমদম অসিগী অমসুং মালেমগী মরুওইবা ৱাফমশিং খন্ননবা ভারত য়াওনা অসিয়ান লৈবাকশিংগী লুচিংবশিং অমসুং মসিগী দাইলোগ পার্তনর ৮গী খুদোংচাবা অমা ইস্ত এসিয়ান সম্মিৎনা পীগনি।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s visit to Jakarta, Indonesia (September 06-07, 2023)
02 SEP 2023 6:15PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will travel to Jakarta, Indonesia on 06-07 September 2023 at the invitation of H.E. Mr. Joko Widodo, President of the Republic of Indonesia.
During his visit, Prime Minister will attend the 20th ASEAN-India Summit and 18th East Asia Summit being hosted by Indonesia as current Chair of ASEAN.
The forthcoming ASEAN-India Summit will be the first Summit since the elevation of India-ASEAN relations to a Comprehensive Strategic Partnership in 2022. The Summit will review the progress of India-ASEAN relations and chart the future direction of co-operation.
The East Asia Summit would provide an opportunity for Leaders of ASEAN countries and its eight dialogue partners, including India, to exchange views on issues of regional and global significance.