প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ওগস্ত ২৩দা য়ু.পি.আই ত্রান্সেক্সন বিল্লিয়ন ১০ হেনখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোখ্রে
01 SEP 2023 3:16PM by PIB Imphal
ওগস্ত ২৩দা য়ু.পি.আই ত্রান্সেক্সন বিল্লিয়ন ১০ হেনখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোখ্রে।
এন.পি.সি.আইগী পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মসি অখন্নবা পাউনি! মসি ভারতকী মীয়াম্না দিজিতেল শীজিন্নবা হেনগৎলকপগী খুদম অমনি অমসুং মখোয়গী হৈথোই-শিংথোইবা অদুগীদমক ইকায়খুম্নবা উৎচরি। মসিগী খোঙথাং অসি তুংদা মখা তানা চৎথবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM lauds crossing of 10 billion UPI transactions in August 23
01 SEP 2023 3:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today hailed the crossing of 10 billion UPI transactions in August 2023.
In reply to an post by NPCI, the Prime Minister posted on X
"This is exceptional news! It is a testament to the people of India embracing digital progress and a tribute to their skills. May this trend continue in the times to come."