প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কেন্সর লায়য়েংনবা ইনফ্রাস্ত্রকচর ফগৎনবা পায়খৎলিবা থবকশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
01 SEP 2023 8:11AM by PIB Imphal
কেন্সর লায়য়েংনবা ইনফ্রাস্ত্রকচর ফগৎনবা পায়খৎলিবা থবকশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ই.এস.আই কোর্পোরেসনগী ১৯১শুবা মীফমদা ভারত শীনবা থুংনা ই.এস.আই হোস্পিতাল ৩০দা কেমোথেরাপীগী খুদোংচাবশিং ফংহনবা হৌখিবগী মতাংদা লেবর অমসুং ইমপ্লোইমেন্তগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী ভুপেন্দ্র যাদবনা এক্স পোস্ত অমদা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা পাউখুম পীখি;
“কেন্সর লায়য়েংনবা ইনফ্রাস্ত্রকচর ফগৎনবা পায়খৎলিবা থবকশিং থাগৎনিঙাইনি। মসিনা লৈবাক শীনবা থুংনা মীয়াম কান্নবা ফংহনগনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister lauds the efforts to strengthen the infrastructure to cure cancer
01 SEP 2023 8:11AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised the efforts to strengthen the infrastructure to cure cancer.
In a X post Union Minister for Labour and Employment, Shri Bhupender Yadav informed that Chemotherapy Services in 30 ESIC Hospitals across India have been launched during the 191st meeting of the ESI Corporation.
The Prime Minister replied;
“Commendable effort to strengthen the infrastructure to cure cancer. It will benefit several people across the nation.”