Prime Minister's Office
Prime Minister’s interaction with the Indian Community in Athens
25 AUG 2023 10:37PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi addressed the Indian community at Athens Conservatoire, in Athens on 25 August 2023.
In his address, Prime Minister emphasized the unprecedented transformation that India is currently undergoing and the strides being made in various sectors. He lauded the success of the Chandrayaan mission.
Prime Minister highlighted the contribution of the Indian community in Greece in advancing the multi-faceted India-Greece relations and urged them to be a part of India’s growth story.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এথেন্সতা ভারতমচাশিংগা উনখ্রে
25 AUG 2023 10:37PM by PIB Imphal
ওগস্ত ২৫,২০২দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এথেন্সতা লৈবা এথেন্স কঞ্জর্বেতোইরদা ভারতমচাশিংদা ৱা ঙাংখ্রে।
মহাক্কী ৱারোলদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি হৌজিক ভারত্তা মমাঙদা অমুক্ত ওইখিদ্রিবা মওংদা অওনবশিং পুরক্লে অমসুং হিরম কয়াদা খুমাঙচাউশিল্লে। মহাক্না চন্দ্রয়ন মিসন মাইপাকদা হরাওবা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মাইথোং য়াম্বা ভারত-গ্রিস মরীশিংদা গ্রিসতা লৈবা ভারতমচাশিংনা অচৌবা মতেং পাংলি অমসুং মখোয় ভারতকী চাউখৎপগী ৱারিগী শরুক অমা ওইগদবনি।