প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগা রিপব্লিক ওব মোজাম্বিক্কী রাস্ত্রপতিগা উন্নখ্রে
24 AUG 2023 11:21PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঐচ.ই. ফিলিপে জাসিন্তো ন্যুসি, রিপব্লিক ওব মোজাম্বিক্কী রাস্ত্রপতিগা জোহন্সবর্গতা ওগস্ত ২৪, ২০২৩দা ১৫শুবা ব্রিক্স মীফমগী মরক থৎনা উন্নখ্রে।
লুচিংবা অনিনা লৈবাক অনিগী মরী অসিবু হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা, পার্লিয়ামেন্তরী কন্তেক্ত, ঙাকশেল, কাউন্তর তেরোরিজম, এনর্জী, মাইনিং, হকশেল, লল্লোন ইতীক অমসুং ইনভেস্তমেন্ত, কেপাসিতী বিল্দিং, শমুদ্রগী মরী অমসুং মীয়ামগী মরক্তা লৈনবা মরীগী হীরম য়াওনা কান্নরবা হীরম কয়াদা খন্ন-নৈনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি ন্যুসিবু ভোইস ওব দি গ্লোবেল সাউথ মীফমদা শরুক য়াখিবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখি।
রাস্ত্রপতি ন্যুসিনা প্রধান মন্ত্রীবু চন্দ্রয়ান মিসন মায় পাকখিবগীদমক হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখি অমসুং ভারতনা অফ্রিকান য়ুনিয়নবু জি২০ পার্মনেন্ত মেম্বরশিপকীদমক হোৎনরিবা অসিগীদমক শিংথাখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with the President of the Republic of Mozambique
24 AUG 2023 11:21PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met H.E. Filipe Jacinto Nyusi, President of the Republic of Mozambique on 24 August 2023 in Johannesburg, on the margins of the 15th BRICS Summit.
Both the leaders held productive discussions on ways to further the bilateral ties, including in the areas of parliamentary contacts, defence, counter terrorism, energy, mining, health, trade & investment, capacity building, maritime cooperation and people to people relations.
Prime Minister appreciated President Nyusi’s participation in the Voice of the Global South Summit.
President Nyusi congratulated Prime Minister on the success of the Chandrayaan mission and also appreciated India's initiative for G20 permanent membership of the African Union.