প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা প্রগ্যানন্দবু এফ.আই.দি.ই. ৱার্ল্দ কপতা মশক থোক্না শান্নখিবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
24 AUG 2023 6:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শত্রংগী গ্রান্দমাস্তর আর প্রগ্যানন্দবু এফ.আই.দি.ই. ৱার্ল্দ কপতা মশক থোক্না শান্নখিবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখি
"এফ.আই.দি.ই. ৱার্ল্দ কপতা মহাক্না মশক থোক্না শান্নখিবগীদমক প্রগ্যানন্দগীদমক চাউথোকচৈ! মহাক্না মহাক্কী অখন্নবা হৈথোই-শিংথোইবশিংবু উৎখি অমসুং হৈশিংলবা মেগনস কার্লসনবু ফাইনেলদা অকনবা মওংদা লম্বা থেংনখি। মসি তরাইবা খোঙথাং অমা নত্তে। মহাক্কী তুংদা লাক্কদবা তুর্নামেন্তশিংদা য়াইফ-থৌজাল পীজরি।"

Prime Minister's Office
PM praises Praggnanandhaa for a remarkable performance at FIDE World Cup
24 AUG 2023 6:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister,Shri Narendra Modi praised Chess Grandmaster R Praggnanandhaa for a remarkable performance at the FIDE World Cup.
The Prime Minister posted on X
"We are proud of Praggnanandhaa for his remarkable performance at the FIDE World Cup! He showcased his exceptional skills and gave a tough fight to the formidable Magnus Carlsen in the finals. This is no small feat. Wishing him the very best for his upcoming tournaments."