প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা BRICS রিত্রীত মীফমদা শরুক য়াখ্রে
22 AUG 2023 11:58PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওগস্ত 22, 2023দা জোহানেসবর্গকী সম্মর প্লেস্তা পাংথোকপা প্রধান মন্ত্রীনা BRICS লুচিংবশিংগী রিত্রীত মীফমদা শরুক য়াখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা সম্মর প্লেস্তা থুংবা মতমদা মহাকপু সাউথ অফ্রিকাগী রাস্ত্রপতি অমসুং 15শুবা BRICS সম্মিৎকী চেয়র, ঐচ.ই. শ্রী সাইরীল রামাফোসানা তরাম্না ওকখি।
ক্লোজ ফোর্মেত্তা পাংথোকপা রিত্রীত অসি লুচিংবশিংনা মালেমগী হীরম খন্ন-নৈনবা অমসুং BRICS প্লেতফোর্ম শিজিন্নদুনা মালেমগী শিংনবশিংগী ৱারোইশিন পুরক্নবা হোৎনবগী খুদোংচাবা অমনি।

Prime Minister's Office
Prime Minister participates in the BRICS Leaders Retreat Meeting
22 AUG 2023 11:58PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi participated in the BRICS Leaders Retreat at the Summer Place in Johannesburg on 22 August 2023.
Upon arrival at the Summer Place, Prime Minister was warmly welcomed by the President of South Africa and Chair of 15th BRICS Summit, H.E. Mr. Cyril Ramaphosa.
The Retreat which took place in closed format, was an opportunity for the leaders to discuss global developments and ways for leveraging the BRICS platform to find solutions to global challenges.