প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না 2023 U-20 ৱর্ল্দ চেম্পিয়নশিপ্সতা ভারতকী তীমনা ৱুমেন রেস্তলিং তীম তাইতল ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
19 AUG 2023 6:48PM by PIB Imphal
2023 U-20 ৱর্ল্দ চেম্পিয়নশিপ্সতা ভারতকী তীমনা ৱুমেন রেস্তলিং তীম তাইতল ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোক্লদুনা প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখি:
"ভারতকী নুপী রেস্তলরশিংগীদমক শীংথানীংঙাই ওইবা মাইপাকপা অমা! মেদল 7 লৌবদা 3না গোল্দ ওইদুনা ফীদমনীংঙাই ওইবা পরফোর্মেন্স উৎলদুনা ঐখোয়গী তীমনা 2023 U-20 ৱর্ল্দ চেম্পিয়নশিপ্সতা ৱুমেন রেস্তলিং তীম তাইতল ফংলকখ্রে। কাউঙমদ্রবা পরফোর্মেন্সশিংগী মরক্তা অমদি অন্তিমনা অহানবা ওইনা অনিরক তাইল অসি ফংখিবা মীশক ওইদুনা লৌরকপা ঙমখিবনি! ইতিহাসিক ওইরবা মাইপাকপা অসিনা ঐখোয়গী হৌগৎলক্লিবা রেস্তলরশিংগী লেংদ্রবা ফিরেপ, অখাং কনবা মতৌ অমসুং থোইদোক হেন্দোক্লবা তেলেন্ত অদুগী অপুনবা শক্তম অদু তাকখি।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian team on winning Women Wrestling team title at the 2023 U-20 World Championships
19 AUG 2023 6:48PM by PIB Delhi
Congratulating the the Indian team for winning the Women Wrestling team title at the 2023 U-20 World Championships, the Prime Minister, Shri Narendra Modi posted on X:
"A monumental triumph for Indian Women Wrestlers! Our team has won the Women Wrestling team title at the 2023 U-20 World Championships, delivering an unparalleled performance with 7 medals, of which 3 are Golds. Among the memorable performances was by Antim for retaining her title becoming the first ever to win it twice! This glorious win stands as an embodiment of the unwavering commitment, sheer determination and exceptional talent of our emerging wrestlers."