Prime Minister's Office
Prime Minister remembers Maharaja Bir Bikram Manikya Bahadur on his birth anniversary
19 AUG 2023 6:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi paid tributes to Maharaja Bir Bikram Manikya Bahadur on his birth anniversary.
In a X post, the Prime Minister said
“Remembering Maharaja Bir Bikram Manikya Bahadur on his birth anniversary. His vision and leadership continue to inspire generations. He was a stalwart who worked tirelessly for the socio-economic progress of Tripura.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মহারাজা বির বিক্রম মনিক্য বহাদুরগী মপোক কুমওন্না লাকপদা মহাকপু নীংশিংখ্রে
19 AUG 2023 6:34PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহারাজা বির বিক্রম মনিক্য বহাদুরপু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
X পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি,
“মহারাজা বির বিক্রম মনিক্য বহাদুরপু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা নীংশিংজরি। মহাক্কী বিজন অমসুং লুচিংবগী মতৌনা মখা তানা মীরোল কয়াদা ইথিল পীরগনি। মহাক অসি ত্রিপুরাগী সোসিও-ইকনোমিক চাউখৎহন্নবগীদমক চোকথবা লৈতনা হোৎনরমখিবা কত্থোক্লবা মীশক অমা ওইরমখি।”