প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নভরোজ থৌরমগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
16 AUG 2023 2:12PM by PIB Imphal
পার্সিগী অনৌবা চহি হৌবগী থৌরম নভরোজ লাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নভরোজ মুবারক!
পার্সিগী অনৌবা চহি হৌবগী থৌরম নভরোজগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি। পার্সি ফুরুপকী নাৎ অমসুং চৎনবীশিংদা ভারতনা চাউথোকচবা ফাওরি। ঐখোয়গী লৈবাক চাউখৎহনবদা ফুরুপ অসিনা চাউনা মতেং পাংলি। হরাওবা, হকচাং ফবা অমসুং নুংঙাই য়াইফবা চহি অমা ওইনবা ঐনা থৌনিজরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister extends best wishes on the occasion of Navroz
16 AUG 2023 2:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended best wishes on the special occasion of Parsi New Year, Navroz.
In a tweet, Prime Minister said;
“Navroz Mubarak!
Best wishes on the special occasion of Parsi New Year. India takes great pride in the culture and traditions of the Parsi community. This community has significantly enriched our national progress. I pray for a year filled with happiness, excellent health and prosperity.”