প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী নুপাগী হোক্কি তিম মাইপাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
12 AUG 2023 11:48PM by PIB Imphal
ভারতকী হোক্কি তিমনা মরিশুবা এসিয়ান চেম্পিয়নশিপ ত্রোফি লৌবা ঙমখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী নুপাগী হোক্কী তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়ান চেম্পিয়নশিপ লৌবা ঙম্বদা ভারতকী নুপাগী হোক্কি তিম থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মসি ভারতকী ৪শুবা মাইপাকপনি অমসুং মসিনা ঐখোয়গী শান্নরোয়শিংগী চোকথবা লৈতনা কৎথোকপা, অকনবা ত্রেনিং অমসুং খাংবা কনবা অদু উৎথোক্লে। মখোয়গী অখন্নবা পর্ফোমেন্স অদুনা লৈবাক শীনবা থুংনা চাউথোকচবা ফাউহল্লে। মখোয়গী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক ঐখোয়গী শান্নরোয়শিংদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister expresses happiness over the victory of the Indian Men's Hockey Team
12 AUG 2023 11:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian Men's Hockey Team for winning fourth Asian Champions Trophy Title.
In a tweet, Prime Minister said;
“Congratulations to our Men's Hockey Team on the spectacular victory in the Asian Championship! This is India's 4th triumph and it showcases the tireless dedication, rigorous training and unyielding determination of our players. Their extraordinary performance has ignited immense pride across the nation. Best wishes to our players for their future endeavours.”