প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না অশুরাগী নুমিৎ অসিদা হজ্রত ইমাম হুসেন (AS)গী কত্থোকপশিংবু নীংশিংখ্রে
29 JUL 2023 9:57AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অশুরাগী নুমিৎ অসিদা হজ্রত ইমাম হুসেন (AS)গী কত্থোকপশিংবু নীংশিংখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“হজ্রত ইমাম হুসেন (AS)গী কত্থোকপশিংবু ঐখোয়না নীংশিংলি। মহাক্কী থৌনা অমসুং অচুম্বা ৱায়েল অমদি মীওইবা খুন্নাইগী মশাবু ইকায় খুম্নবদা খোঙফম চেৎপা অসি শীংথানীংঙাইনি”।

Prime Minister's Office
PM remembers sacrifices of Hazrat Imam Hussain (AS) on day of Ashura
29 JUL 2023 9:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi recalled the sacrifices made by Hazrat Imam Hussain (AS) on the occasion of Ashura.
The Prime Minister tweeted :
"We recall the sacrifices made by Hazrat Imam Hussain (AS). His courage and commitment to the ideals of justice and human dignity are noteworthy."