প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ফোক্সকোনগী চেয়রমেন, শ্রী য়ং ল্যুগা উন্নখ্রে
28 JUL 2023 5:55PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফোক্সকোনগী চেয়রমেন, শ্রী য়ং ল্যুগা গজরাতকী গান্ধীনগরদা উন্নখ্রে। প্রধান মন্ত্রী ওফিসনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“ফোক্সকোনগী চেয়রমেন, শ্রী য়ং ল্যুগাPM @narendramodiগা গজরাতকী গান্ধীনগরদা উন্নখ্রে। পি.এম.না ফোক্সকোন্না ভারত্তা সেমিকন্দক্তর অমসুং চিপ শাবগী মতিক হেনগৎহন্নবা থৌরাং য়াৎলিবা অসিবু তরাম্না ওকখ্রে”।

Prime Minister's Office
Prime Minister meets with Mr. Young Liu, Chairman of Foxconn
28 JUL 2023 5:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met with Mr. Young Liu, Chairman of Foxconn in Gandhinagar, Gujarat.
The Prime Minister’s Office tweeted;
“Mr. Young Liu, Chairman of Foxconn, met PM @narendramodi in Gandhinagar. The PM welcomed Foxconn's plans to expand semiconductor and chip manufacturing capacity in India.”