প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভারতকী রাস্ত্রপতিনা ওফিস পায়রকপা চহি অমা মপুং ফাবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
25 JUL 2023 8:12PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রীমতি দ্রৌপদি মুর্মুনা ওফিস পায়রকপা চহি অমা মপুং ফাবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
ভারতকী রাস্ত্রপতিগী ত্বীত্তর হেন্দল অমা শেয়র তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“রাস্ত্রপতিজীবু মহাক্কী ওফিস পায়বগী চহি অমা মপুং ফাবগীদমক্তা থাগৎচরি! মহাক্না মীয়ামগী সেবা অমসুং লেপ্তনা চাউখৎপা পুরক্নবা অৱাবা খঙদনা হোৎনবগী মতৌ অসি য়াম্না পুক্নিং থৌগৎনীংঙাই ওইবা মতৌনি। মহাক্কী মায় পাকপা কয়ানা মহাক্কী লুচিং পুরেলগী শাফু উৎলি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates President of India on completing first year in office
25 JUL 2023 8:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the President of India, Smt Draupadi Murmu on completing first year in office.
Sharing a tweet by the President of India’s Twitter handle, the Prime Minister tweeted:
“Congratulations to Rashtrapati Ji on her first year in office! Her tireless dedication to public service and relentless pursuit of progress are extremely motivating. Her various accomplishments reflect the tangible impact of her leadership.”