প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শৈশকপা মুকেশকী ১০০শুবা মপোক কুমওন লাকপদা পি.এম.না ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
22 JUL 2023 7:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শৈশকপা মুকেশনা ভারতকী মু্জ্যিকপু অৱাংবা থাক অমদা পুখৎলম্বগী ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে। ঙসি অসি মেলোদীগী মেস্ত্রো অসিগী ১০০শুবা মপোক কুমওন্নি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখি:
“মেলোদীগী মেস্ত্রো মুকেশপু মহাক্কী ১০০শুবা মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মহাক্কী কাউঙম্লরোইদবা ইশৈশিংনা পাক শন্না ইমোসন পোকহল্লি অমসুং ভারতকী ম্যুজিকপু অৱাংনা থাক অমদা পুখৎলম্মি। মহাক্কী কোইথুম্লবা খোঞ্জেলনা চারোল কয়াগা নাকোংদা ঙংদুনা লৈহৌরগনি”।

Prime Minister's Office
PM pays tributes to singer Mukesh on his 100th birth anniversary
22 JUL 2023 7:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remembered indelible mark on Indian music made by the singer Mukesh. Today is 100th birth anniversary of the maestro of melody.
The Prime Minister tweeted :
"Remembering the maestro of melody, Mukesh, on his 100th birth anniversary. His timeless songs evoke a wide range of emotions and have left an indelible mark on Indian music. His golden voice and soul-stirring renditions will continue to enchant generations."