প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সুরত দাইমন্দ বোর্সনা সুরত দাইমন্দ ইন্দস্ত্রীগী মতিক লৈবা অমসুং শাহৌ লৌবগী মতৌ উৎলিঃ পি.এম.
19 JUL 2023 12:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুজরাতকী সুরত্তা লৈবা সুরত দাইমন্দ বোর্সকী মালেমগী খ্বাইদগী চাউরবা ওফিস বিলদিংগী নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী ওফিসনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“সুরত দাইমন্দ বোর্সনা সুরত দাইমন্দ ইন্দস্ত্রীগী মতিক লৈবা অমসুং শাহৌ লৌবগী মতৌ উৎলি। মসিনা ভারতকী ওন্তোপ্রিনরগী ইথিলগী খুদমসু ওইরি। মসিনা ত্রেদ, ইন্নোভেসন অমসুং কোলাবোরেসনগী হব অমা ওইনা তেংবাংগনি, অমসুং ঐখোয়গী শেন্মিৎলোন অমসুং থবক পীবগী মতিক হেনগৎহনগনি”।

Prime Minister's Office
Surat Diamond Bourse showcases the dynamism and growth of Surat's diamond industry: PM
19 JUL 2023 12:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has celeberated the world’s largest office building of Surat Diamond Bourse in Surat, Gujarat.
The Prime Minister tweeted:
“Surat Diamond Bourse showcases the dynamism and growth of Surat's diamond industry. It is also a testament to India’s entrepreneurial spirit. It will serve as a hub for trade, innovation and collaboration, further boosting our economy and creating employment opportunities.”