প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ফ্ৰান্স গণৰাজ্যৰ পেৰিছত উপস্থিত হ’ল প্ৰধানমন্ত্ৰী
13 JUL 2023 5:12PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদী ২০২৩ চনৰ ১৩ জুলাইৰ আবেলি পেৰিছত উপস্থিত হয়হি।
এক বিশেষ ভঙ্গীৰে ফ্ৰান্সৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী মহামান্যা শ্ৰীমতী এলিজাবেথ বৰ্ণে বিমানবন্দৰত প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীক আদৰণি জনায়। প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীক আনুষ্ঠানিক আদৰণি আৰু গাৰ্ড অব অনাৰ প্ৰদান কৰা হয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে ফ্ৰান্সৰ ৰাষ্ট্ৰপতি মহামহিম শ্ৰীযুত ইমানুৱেল মেক্ৰ'নৰ আমন্ত্ৰণ ক্ৰমে সন্মানীয় অতিথি হিচাপে ‘বাষ্টিল দিৱস পেৰেড’ত অংশগ্ৰহণ কৰিব। এই ভ্ৰমণে ‘ভাৰত-ফ্ৰান্স কৌশলগত অংশীদাৰিত্ব’ৰ ২৫সংখ্যক বাৰ্ষিকী উদযাপনকো বিশেষ মাত্ৰা প্ৰদান কৰিব।

Prime Minister's Office
Prime Minister arrives in Paris, Republic of France
13 JUL 2023 5:12PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi arrived at Paris in the afternoon of 13 July 2023.
In a special gesture, H.E. Ms. Elisabeth Borne, Prime Minister of France, received Prime Minister Modi at the airport. A ceremonial welcome and Guard of honour were accorded to Prime Minister Modi.
Prime Minister Modi will be attending the Bastille Day Parade as Guest of Honour on invitation by H.E. Mr. Emmanuel Macron, President of France. This visit also marks the celebration of 25th anniversary of India-France Strategic Partnership.