Prime Minister's Office
Prime Minister arrives in Paris, Republic of France
13 JUL 2023 5:12PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi arrived at Paris in the afternoon of 13 July 2023.
In a special gesture, H.E. Ms. Elisabeth Borne, Prime Minister of France, received Prime Minister Modi at the airport. A ceremonial welcome and Guard of honour were accorded to Prime Minister Modi.
Prime Minister Modi will be attending the Bastille Day Parade as Guest of Honour on invitation by H.E. Mr. Emmanuel Macron, President of France. This visit also marks the celebration of 25th anniversary of India-France Strategic Partnership.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ফ্রান্স রিপব্লিক্কী পেরিস্তা থুংখ্রে
13 JUL 2023 5:12PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা ফ্রান্স রিপব্লিক্কী পেরিস্তা জুলাই 13, 2023গী নুংথিলদা থুংখ্রে।
ফ্রান্সকী প্রধান মন্ত্রী, ঐচ.ই. মিস ইলিজাবেথ বোর্ন্না অখন্নবা থোওং অমগা লোয়ননা প্রধান মন্ত্রী মোদীবু এয়রপোর্ত্তা তরাম্না ওকখি। প্রধান মন্ত্রী মোদীগী মফমদা তরাম্না ওকপগী হৌনবী থৌরম অমসুং গার্দ ওফ ওনরসু পীখি।
ফ্রান্স রিপব্লিক্কী রাস্ত্রপতি ঐচ.ই. শ্রী ইমানুএল মেক্রোন্না পাউজেল পীরক্তুনা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা বেস্তাইল নুমিৎকী পেরেদতা অথোইবা মীথুংলেন ওইগনি। খোঙচৎ অসিনা ভারত-ফ্রান্স স্ত্রাতজিক মরীগী 25শুবা চহি কুমওন ওইগনি।