নুপী অমসুং অঙাংশিংগী চাউখৎ থৌরাং মন্ত্রালয়
প্রধান মন্ত্রী রাস্ত্রিয়া বাল পুরুস্কারগী অরোইবা নুমিৎ ওগস্ত ৩১,২০২৩ ফাওবা শাংদোক্লে
10 JUL 2023 12:17PM by PIB Imphal
ৱুমেন অমসুং চাইল্দ দিবলপমেন্ত মিনিস্ত্রীনা প্রধান মন্ত্রী রাস্ত্রিয়া বাল পুরুস্কারগী অরোইবা নুমিৎ জুলাই ৩১,২০২৩ দগী ওগস্ত ৩১,২০২৩ দা শাংদোক্লে।
প্রধান মন্ত্রী রাস্ত্রিয়া বাল পুরুস্কার,২০২৪গীদমক এপ্লিকেসন লৌশিনবা হৌজিক নেসনেল এৱার্দস পোর্তেল (https://awards.gov.in) হৌরে। মনা অসি থৌনা ফবা, শান্নবা, সোসিএল সর্বিস, সাইন্স অমসুং তেক্নোলোজি, ইনভাইরোনমেন্ত, আর্তস অমসুং কলচর অমসুং ইন্নোবেসনগী লমদা শকখঙবা উত্তুনা জাতিগী থাক্তা ইকায়খুম্নবা উৎপনি।
ভারতকী নাগরিক ওইবা, ভারত্ত লৈবা, মশাগী চহি ১৮দগী হেন্দবা(এপ্লিকেসন/নোমিনেসন লৌশিনবগী অরোইবা নুমিৎ ফাওবদা) অঙাং অমনা হেক্ত মনা অসিগী এপ্লিকেসন পীশিনবা য়াগনি। কনাগুম্বা মীওই অমনা হেক্ত মনা অসি ফংলবা য়ারবা অঙাং অমা নোমিনেত তৌবা য়াগনি। প্রধান মন্ত্রী রাস্ত্রিয়া বাল পুরুস্কারগী এপ্লিকেসন ওনলাইন পোর্তেল https://awards.gov.in খক্তদা ফংগনি।

Ministry of Women and Child Development
Last date for the Pradhan Mantri Rashtriya Bal Puraskar extended to 31st August, 2023
10 JUL 2023 12:17PM by PIB Delhi
Ministry of WCD has extended the last date for the Pradhan Mantri Rashtriya Bal Puraskar from 31st July, 2023 to 31st August, 2023.
It is for information of General Public that the applications for the PRADHAN MANTRI RASHTRIYA BAL PURASKAR (PMRBP), 2024 are now started on National Awards Portal https://awards.gov.in). The awards are given in the fields of Bravery, Sports, Social Service, Science & Technology, Environment, Arts & Culture and Innovation, which deserve recognition at the national level.
Any child, who is an Indian Citizen and residing in India, and not exceeding 18 years (as on the last date of receipt of application/nomination) may apply for the award. Any other person may also nominate deserving child for the award. The applications for the PMRBP will be received only on the online portal https://awards.gov.in, designed for this purpose.