প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
চারতার্দ একাউন্তেন্তশিংগী নুমিত্তা চারতার্দ একাউন্তেন্তশিংনা পাংথোক্লিবা থবকশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
01 JUL 2023 10:42AM by PIB Imphal
চারতার্দ একাউন্তেন্তশিংগী নুমিত্তা চারতার্দ একাউন্তেন্তশিংনা পাংথোক্লিবা থবকশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“#CharteredAccountantsDay লাকপদা, ঐখোয়গী লৈবাক্কী শেন-থুমগী মরুওইবা থবক তৌরিবশিংগী মরক্তা য়াওরিবা শীনফম অসিদা লৈরিবা মীওইশিং ঐখোয়না ইকায়খুম্নবা উৎচরি। মখোয়না কুপ্না থিজিনবা অমসুং য়াংনা থবক পাংথোকপা অসিনা ঐখোয়গী শেন্মিৎলোনগী মপাঙ্গল ওইরি। মখোয়গী হৈথোই-শিংথোইবা থবক্না নুংঙাই-য়াইফবা অমসুং মশা-মরোমদোম লেপচবা ঙম্বা ভারত অমা শেমগৎপদা মতেং পাংলি”।

Prime Minister's Office
PM lauds contributions of Chartered Accountants on occasion of Chartered Accountants’ Day
01 JUL 2023 10:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the contributions of Chartered Accountants on occasion of Chartered Accountants’ Day.
The Prime Minister tweeted:
“On #CharteredAccountantsDay, we honour a professional community which is among our nation's key financial architects. Their analytical acumen and steadfast commitment are crucial in strengthening our economy. Their expertise helps build a prosperous and self-reliant India.”