প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মখোয়না ৮ শুবা এসিয়ান কবাদ্দি চেম্পিয়নশিপ লৌবা ঙম্বদা প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী কবাদ্দি তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
01 JUL 2023 2:42PM by PIB Imphal
মখোয়না ৮ শুবা এসিয়ান কবাদ্দি চেম্পিয়নশিপ লৌবা ঙম্বদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী কবাদ্দি তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মখোয়না ৮ শুবা এসিয়ান কবাদ্দি চেম্পিয়নশিপ লৌবা ঙম্বগীদমক ঐখোয়গী কবাদ্দি তিম থাগৎচরি। মখোয়গী অখন্নবা পর্ফোমেন্স অমসুং শিংথানিঙাই ওইরবা তিমগী হোৎনবগী খুৎথাংদা, অশেংবা শান্নবগী থৌনা অদু মখোয়না উৎখি। তুংগী থবক-থৌরমশিংদা মাইপাক্নবা য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian Kabaddi team on clinching their 8th Asian Kabaddi Championship title
01 JUL 2023 2:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian Kabaddi team on clinching their 8th Asian Kabaddi Championship title.
The Prime Minister tweeted:
“Congratulations to our phenomenal Kabaddi team on clinching their 8th Asian Kabaddi Championship title! Through their exceptional performances and remarkable team effort, they have showcased the true spirit of sportsmanship. Best wishes for the endeavours ahead.”