প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ভাৰতীয় কাবাডী দলক এছীয়ান কাবাডী চেম্পিয়নশ্বিপত নিজৰ ৮ম খিতাপ জয় কৰাত অভিনন্দন জনায়
01 JUL 2023 2:42PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভাৰতীয় কাবাডী দলক এছীয়ান কাবাডী চেম্পিয়নশ্বিপত নিজৰ ৮ম খিতাপ জয় কৰাত অভিনন্দন জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰিছে:
"আমাৰ অদ্ভূত কাবাডী টীমক এছীয়ান কাবাডী চেম্পিয়নশ্বিপৰ নিজৰ ৮ম খিতাপ জয় কৰাত অভিনন্দন! নিজৰ অসাধাৰণ প্ৰদৰ্শন আৰু উল্লেখযোগ্য টীম প্ৰয়াসৰ মাধ্যমত, তেওঁলোকে সঁচা খেল ভাবনাৰ প্ৰদৰ্শন কৰিছে। তেওঁলোকৰ অনাগত প্ৰয়াসসমূহৰ বাবে শুভকামনা।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian Kabaddi team on clinching their 8th Asian Kabaddi Championship title
01 JUL 2023 2:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian Kabaddi team on clinching their 8th Asian Kabaddi Championship title.
The Prime Minister tweeted:
“Congratulations to our phenomenal Kabaddi team on clinching their 8th Asian Kabaddi Championship title! Through their exceptional performances and remarkable team effort, they have showcased the true spirit of sportsmanship. Best wishes for the endeavours ahead.”