প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অৰ্ডাৰ অৱ দ্য নাইলৰে বিভূষিত প্ৰধানমন্ত্ৰী
25 JUN 2023 7:09PM by PIB Guwahati
২০২৩ৰ ২৫ জুনত কায়ৰোৰ ৰাষ্ট্ৰপতি ভৱনত অনুষ্ঠিত এক বিশেষ অনুষ্ঠানত আৰৱ ৰিপাব্লিক অৱ ইজিপ্তৰ ৰাষ্ট্ৰপতি মহামহিম আব্দেল ফাত্তাহ আল-চিচিয়ে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক ইজিপ্তৰ সৰ্বোচ্চ অসামৰিক বঁটা ‘অৰ্ডাৰ অৱ দ্য নাইল’ প্ৰদান কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ভাৰতবাসীৰ হৈ এই সন্মানৰ বাবে ৰাষ্ট্ৰপতি চিচিক ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰে।
এই বঁটা লাভ কৰা প্ৰথমজন ভাৰতীয় প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে পৰিগণিত হয় নৰেন্দ্ৰ মোদী।

Prime Minister's Office
Prime Minister conferred with the Order of the Nile
25 JUN 2023 7:09PM by PIB Delhi
In a special ceremony at the Presidency in Cairo on 25 June 2023, President of the Arab Republic of Egypt, H.E. Mr. Abdel Fattah El-Sisi, conferred Prime Minister Shri Narendra Modi with the ‘Order of the Nile’, the highest civilian award of Egypt.
Prime Minister thanked President Sisi for the honor on behalf of the people of India.
Prime Minister is the first Indian to receive the award.