প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীবু ওর্দর ওফ দ নাইলগী মনাগা লোইননা ইকাইখুম্নখ্রে
25 JUN 2023 7:09PM by PIB Imphal
২০২৩গী জুন ২৫দা কাইরোগী প্রেসিদেন্সীদা অখন্নবা থৌরাম অমদা, আরব রিপব্লিক ওফ ইজীপ্তকী রাস্ত্রপতি, হিস এক্সেলেন্সী শ্রী অবদেল ফত্তাহ এল-সিসিনা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীবু ইজীপ্তকী খ্বাইদগী ৱাংবা সিভিলিয়ন এৱার্দ, ‘ওর্দর ওফ দ নাইল’গী মনাগা লোইননা ইকাইখুম্নখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী প্রজাশিংগী মাইকৈদগী মনা অসিগীদমক্তা রাস্ত্রপতি সিসিবু থাগৎপা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা মনা অসি ফংখিবা অহানবা ভারত মচানি।

Prime Minister's Office
Prime Minister conferred with the Order of the Nile
25 JUN 2023 7:09PM by PIB Delhi
In a special ceremony at the Presidency in Cairo on 25 June 2023, President of the Arab Republic of Egypt, H.E. Mr. Abdel Fattah El-Sisi, conferred Prime Minister Shri Narendra Modi with the ‘Order of the Nile’, the highest civilian award of Egypt.
Prime Minister thanked President Sisi for the honor on behalf of the people of India.
Prime Minister is the first Indian to receive the award.